AhLaN WaSaHLaN

~~TaPaK KaKi DiNaSor~~

Tuesday, 4 October 2011

~~HaRi-HaRi KhaS KeRaT KuKU~~

Views
salam:)
still alive nk kongsi ckit info..
cik still pon awu tahu je..
b4 ni semberono je potong kuku..huhu


barang siapa yang mengerat kukunya pada:

Hari Sabtu: keluar dari tubuhnya ub...at dan masuk kepadanya penyakit
Hari Ahad: Keluar kekayaan masuk kemiskinan
Hari Isnin: keluar daripadanya gila dan masuk sihat
Hari selasa: keluar daripadanya sihat dan masuk penyakit
Hari Rabu: keluar daripadanya was-was dan masuk kepadanya kepapaan
Hari Khamis: keluar daripadanya gila dan masuk kepadanya sembuh dari penyakit
Hari Jumaat: keluar daripadanya dosa-dosanya seperti pada hari dilahirkan oleh ibunya dan masuk kepadanya rahmat daripada Allah Taala

jadi, kerat kuku bukan sebarang kerat tapi ada kaedahnya. walaupun hanya kuku tapi adalah sebahagian daripada badan kita yang perlu kita hormati. misalnya kerat kuku ada adabnya selain mengikut hari, kita juga perlu buang kuku itu pada tempat yang tidak kotor, sebagaimana yang diajar..seeloknya kita membuang ke tanah kerana kita juga berunsur tanah. bukannya tong sampah sekali pun tong sampah itu bersih

sumber:
Mufakkiratul Mukmin 2009

adioss:)
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~HaRi-HaRi KhaS KeRaT KuKU~~ www.tips-fb.com

Wednesday, 28 September 2011

~~LiMa PeRKaRa PeNTinG B4 TiDO!!~~

Views
hohohoho..stil alive in de house!!!
mlm ni nak kongsi tip skit..
ape yg korang patut buat b4 tdo..
yeah!!
jom usha~~







p/s law xnmpk..klik pic 2 ye!!
adiossss:_)
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~LiMa PeRKaRa PeNTinG B4 TiDO!!~~ www.tips-fb.com

Tuesday, 27 September 2011

~~ "SeNaRaI PeMeNanG!!GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe~~

Views
hohoho..still alive in de house!!
petang td..setelah berbincang2 ng SKY8MEN!
kami dah decide da..
nk umumkan peserta tuk kami nye contest!



setelah bincang punye bincang!
alamak wat ayat teruk2 lak kn..
xde a bincang truk2 pon..hee:)
kami dah pilih dah pemenangnye...jeng2..
nak tahu sape pemenang??

1)tempat pertama:

1st winner akan dapat:
1)hankerchief yang dijahit nama STILL ALIVE  n  SKY8MEN
2)topup RM20 mengikut prabayar yg korang guna



nak tahu nape kitorang pilih kak nida?
1)idea kak nida buat kami tersentuh..
2)cara dy ngejas nk menang 2 penting woo..
korang klik je nama NIDA kat tas 2..korang leh usha sndri..
ni la tajuk pilihan kitorang hasil idea kak nida.
1. Kontes Kemaafan Dendam Yang Terindah


2)pemenang kedua:

2nd winner akan dapat:
1)topup 5 enggt
2)keychain cameron highland:)
nape kitorang pilih fiqra 4 de 2nd winner??
1)nmpk usaha dy nk join
2)sy berkenan ngan idea dy 


yang di highlight merah 2 la yg sy berkenan..hee:)



hohoho..ktorang xumumkan ada hadiah saguhati kan2 lam entry an..
tapi kitorang bermurah hati nak bg..ngeh2
keychain dari cameron highland ngan ganu..
so 4 orang pserta telah terpilih
nak tahu nape kami pilih ye..
coz idea dy yg kedua kami ase menarik..
Contest Mimik Muka Paling Pelik Pernah Dibuat.. 
(xpon mimik muka paling buruk, 
kalo tengok tuh buleh nak pengsan limaplohsembilan saat ka.. :p)


2)alyafify
kami suke idea dy yg ni:)

1) contest kekasih awal & akhir
- upload gambar & cerita sedikit mengenai "kekasih" tu


3)fara anak abah
idea cik fara yg kami berkenan:

 2. Contest hadiah raya (owner blog post gambar hadiah,
n suh contestant wat entry knpe dorg nak sgt hadiah tu)

ni la idea ye:

1. contest suasana berbuka puasa yang mencuit hati jiwa raga..=)
-gambar yang paling menarik perhatian
 boleh dikira sebagai pemenang..
xkisah la nak buat aksi macam mana pun...
plus dengan kreatif entri la..hee

p/s:pemenang2 kat atas ni..sila sent 
1)nama penuh
2)alamat surat menyurat
kat my email..
zuraidahismail89@gmail.com

so thank a lots 4 all contestants!!!
jasa korang sume kami hargai..
kepada yg xterpilih..
jgn kecik hati..jgn sedey2..
law ada lagi contest kami buat..
jangan serik2 join au:)
adiosss...
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~ "SeNaRaI PeMeNanG!!GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe~~ www.tips-fb.com

Sunday, 25 September 2011

~~KoRanG PeRNaH GiNi??~~

Views


Awak..nota ini khas utk awak..tp awak dah xde dalam hidup saya..harap awak baca ye..



Ni kisah kita..awak igt lg x,mase kita mula2 kenal..saya layan awak dengan baik..awak pun layan saya dengan baik..mesranya kite masa 2 kn..

Saya dah bt awak jatuh hati pada saya..dan awak terlalu sygkan saya..sy pun syg kat awak jugak..

Tp KHILAFNYA saya..saya abaikan awak..sy buta utk melihat  ketlsan awak..saya lukai perasaan awak..

Saya banyak tipu awak..sy sibuk lyan org lain..sehinggakan awak menangis kerana sy..kejamnya sy...saya tak pedulikan awak..

Saya selalu wat salah..bila awak marah,sy marahkan awak balek..saya buat x endah je kat awak..sy tau awak terluka..


Awak korbankan segalanya utk saya..buat mcm2 utk saya..awak rela sedih asalkan saya bahagia..butanya hati saya sbb x hagai awak..

Tp pd satu hari tu..sy rase sunyi je..mane awak pergi? Sy cari awak tau..Call bekali2 awak x angkat..sms sy pun awak x rply..

Kosong hidup sy tanpa awak..slalunya stiap pagi,stiap mlm,awak mesti msg saya..sy rindu sms awak (good morning syg,good nite dear)..tp skrg dah x ada mesej awak tu..

Tiba2 awak call sy..gembira bila tgk nmbor awak..sy angkat call dgn hati yg sgt bahagia...

Dgn scara tiba2 awak minta maaf pada sy..awak ckp awak x dpt kembali bsama sy lagi..awak dah ade org lain...

Awak cakap awak dah jumpa org lain masa saya abaikan awak dulu..betapa hancurnya hati saya dgr  semua penjelasan awak...

Sejak hari tu,sy x dpt trima kenyataan yg awak dah jadi milik org lain..awak!! kmbalila! Sy nak ckp kat awak yg sy cintakan awak sgt ! :(
Khilangan awak  bt sy sedar yg sy sbnarnya sygkan awk... saya menyesal sbb sia2kan awak dulu..ni lah blsan utk saya krana tlalu ego..


adiosss:)
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~KoRanG PeRNaH GiNi??~~ www.tips-fb.com

~~w0w!!10 FaKTa TeNTanG WaNiTa~~

Views
hohoho..still alive in de house!!
perut da kenyang..
sampai masa untuk merapu rapan..hee:) 
untuk para LELAKI sekalian..
KETAHUILAH!!!!
1. Jika ada lelaki yang merenung tajam matanya,dia akan mudah cair
2. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa melalui muzik atau lukisan
3. Sebuah senyuman memberi 1000 erti kepada wanita
... 4. Satu ucapan ‘hai’ saja sudah cukup membuat hatinya gembira
5. Semua wanita menginginkan laki yang mencintainya sepenuh hati
6. Senjata wanita adalah airmata!!
7. Wanita mudah jatuh hati terhadap lelaki yang sentiasa mengambil berat terhadapnya
8. Jangan sekali meneka apa yang dirasainya
9. Jika kamu menyintai seorang wanita,mulailah dengan persahabatan
10. Jika dia memberi 1001 alasan untuk keluar denganmu,tinggalkan saja sebab dia tidak menginginkanmu
adiosss:))
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~w0w!!10 FaKTa TeNTanG WaNiTa~~ www.tips-fb.com

Friday, 23 September 2011

~~Dah LeH nGuNDi Da KaWe!!~~

Views
hohoho...still alive in de house!!
today is friday!!
da mule da aktiviti cik still yg suke berbloging nih..
hik2...

ntry kali ni..sal??
jeng3x..
nak gtau..cik still baru je g daftar untuk mengundi..
kat pos office TG MALIM...
2 minggu lepas..
so try la cek2 an2..dah di listkan lom..
nama cik still sebagai pengundi rasmi..
alhamdulillah..
tersenarai juga...

klik kat pic law nk tgk mata besau:)

ase xsabar doe nak ngundi nih...
hidup malaysia..
haha
xde kna mengena:)

u olls law nk cek..
yg dah cukup umo sume 2..
leh cek kat cne au..
juz KLIK
adioss...
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~Dah LeH nGuNDi Da KaWe!!~~ www.tips-fb.com

~~UcaPaN MaaF DaRi Cik StilL aLivE~~

Views
salam sayang wat semua..
huhu...dah lama benor cik still..
xmenari2...tup2 nak dekan sebulan suda..
tinggalkan dunia blogging ni..

semua atas kesibukan duniawi..
now da start da dunia cik still
sbg student!!
dah msuk sem 5..
dah jd senior..mkin bertambah beban tugas..
dat y la xsempat nak update..

ntry ni khas 4!!
semua yg join contest 

GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe

sepatutnya..tarikh nye da tamat 10/9 hari tue..
tapi my SKY8MEN cakap..
lanjutkan lagi smp ujung bulan ni..
coz cik still still bz ng study sume...
so insyaAllah tnpa tunda tarikh lagi...
ujong SEPTEMBER ni..kami umumkan pemenangnya!!!
trimas kpd yg join ye..
salam syang wat sume..
adiosss:)


Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~UcaPaN MaaF DaRi Cik StilL aLivE~~ www.tips-fb.com

Saturday, 10 September 2011

~~ "GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe

Views
ini adalah sticky post!!!
sila scroll ke bawah~~
untuk entry terbaru~~

UPDATE!!!!
tarikh contest dilanjutkan!!
sehingga 30/9/2011



wonderpet...wonderpet...kami datang!!
Membuat contest untuk semua orang...hehe!!
Okies...cm ne citenye..
Cik STILL ALIVE dah bersepakat dengan Encik SKY8MEN
nak adakan contest atas contest..
ada paham or penin2 ag pe yg kitorang maksudkan??
It means KAMI sepakat  nak korang
Fikir idea yang menarik untuk dijadikan tajuk contest
Jadi,sape yang dapat bagi idea terbaik, KAMI ambil idea 2 dan buat kontest dari idea pemenang tersebut.

Syarat2 PENTING tapi senang :
1.          Mesti menjadi FOLLOWER cik STILL ALIVE dan encik SKY8MEN
2.         Buat tajuk entry tentang CONTEST ATAS CONTEST STILL ALIVE & SKY8MEN.. (copy paste je entry 2)
3.          Letakkan banner kt bhgn atas entry trsbut seperti yg kami paparkan kat atas nung..(copy paste je) hehe (wajib)
4.        Tuliskan 2 tajuk yang paling menarik+sengal+mereng+sedey+gile+ n wat else sume dilayan!! But entry lucucah xleh aaaa...
5.         Tagkan 3 or lebih orang Blogger n pastikan diorang tahu tentang contest ni.
6.         Tinggalkan link post di blog cik STILL ALIVE atau encik SKY8MEN. (law ajen letak kat 2 2 blog pon dilayan)
7.   wajib LIKE FAN PAGE kitorang...
8.      syarat TAK wajib letak link http://zuraidahismail89.blogspot.com/ dan http://sky8men.blogspot.com/ di bloglist korang. so sokmo le ape ktorang update...hoho

Pemenang akan diadili oleh kami berdua...
Idea CONTEST yang paling cunn!!!
Akan dipilih sebagai pemenang contest ni..
2 pemenang akan dipilih..

HADIAH:
1)hankerchief yang dijahit nama STILL ALIVE  n  SKY8MEN
2)topup RM20 mengikut prabayar yg korang guna


TARIKH AKHIR:
25 OGOS 2011 aka 25 RAMADHAN

law de masalah boleh pm kitorang..ngeh2
hope korang sudi join contest ni...
adiosss:-)

cik still tag sorg blogger

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~ "GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe www.tips-fb.com

Thursday, 25 August 2011

~~First Giveaway by Amalina Athman~~

Views

hohoho...still alive in de house!!
hari ni xbz sgt..
kuih sume dah msak..
so cik still nak join contest!!
i luv contest!!



law nk join klik SINI~~
blogwalking td terjumpe blog comey ni..
tgk2 ye wat contest..
pe ag terus terjah!!


hadiah gempak kowt!!
coz tgk ramai kowt senarai sponsor!!







pe yg di listkan..
sume DONE!!


so cik still nk tag sorg laaa..
Qamarguyz


all DONE!!
wish me luck au~~~
adiosss:)

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~First Giveaway by Amalina Athman~~ www.tips-fb.com

Wednesday, 17 August 2011

~~Nak Kad Raya dari Cheqwa~~

Views

yuhooo...still alive in de house~~
cik still join atas jemputan tuan umah au..
law nk join klik SINI

cik still suke makan..
biskut lapisan kelapa!!!
korang pernah dengar x aa??


rasa ye??sedappppp!!
cik still pndai wat sendiri..
law nk rasa jemput dtg kat umah au!!

kuih kedua yg cik still suke..
suci dalam debu!!
pernah denga x yg ni lak??


yg ni pun cik still wat sendiri..
nk tahu resepi pm me la!!!
yehaaa...


Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~Nak Kad Raya dari Cheqwa~~ www.tips-fb.com

~~giveaway by retrojingga!~~

Views

nak join klik SINI 

so cik still tag 2 org


Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~giveaway by retrojingga!~~ www.tips-fb.com

~~JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi~~

Views


nak join klik COMEL

okehh!!pagi rabu yang mulia ni..
cik still nak join 1 GA yg d tag oleh??
jeng3..bloggger CUMEL

so cik still nk state kan 3 jenis barang yg cik still tingin sgt!!
(1)nikon D5000


(2) apple iPhone 4


(3) suzuki swift pink

so cik still tag 2 org:

2 je laa:-)
cik still hope umo cik still 25
cik still mampu miliki semua ni..
korang wish me luck k:)
adioss:)

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi~~ www.tips-fb.com

Sunday, 14 August 2011

~~Giveaway from Moscow by Miszlullaby~~

Views
nak join klik SINI

tq au DARI CAHAYA MATA coz tag kite..

so kte nk tag 5 orang blogger:
1)cheqwa
2)fiQ'ra
3)telaga putih
4)pop
5)qamarguyz

DONE all~~!!
wish me luck au:)

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~Giveaway from Moscow by Miszlullaby~~ www.tips-fb.com

~~Jom Join Bloglist Miss Nadya~~

Views

nak join klik SINI
last date 14 Ogos 2011~~
cepat2...memeriahkan segmen~~

miss nadya swoh pilih au..
nk masuk dalam BLOGGER KACAK or BLOGGER CUN!!
cik still dalam dilema ni..haha
dua2 blogger cik still nak masuk..
aci x??heee

tapi kputusan kna wat juga!!
so cik still pilih nk masuk dalam
list BLOGGER CUN!!
walaupun cik still x cun..ngeh2..
coz cik still kan gurl!!
okies cm 2 la alkisahnya

adiosss:)
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~Jom Join Bloglist Miss Nadya~~ www.tips-fb.com

~~PeReMPuaN Di HuJunG RaMaDaN~~

Views
assalamaulaikum...
still alive in de house!!~
smbil2 on9 ni..
cik still tgk 1 drama ni au..
so sad cite ye..
tajuk ye..mcm tajuk post 2 laa..
nk tahu cite ye cm ne..
meh nak sinop ckit..
sile lah baca..heee:)

elly mazlin aka munirah


cite ye cm ne...kisah 2 beradik..sarimah ng munirah yang x bersua muka 5 tahun daa..munirah ni kakak dan sarimah ni adik.. tym bulan Ramadan yg mulia ni,sepupu sarimah menelefonnya memberitahu yang adiknya sarimah sakit tenat coz barah...

but, si munirah ni still trauma ngan tragedi 6 tahun dulo..nk tahu nape??si adik yg namanya Sarimah ni dtg kl tinggal sebumbung ngan akaknya munirah sementara nak cari keje au..

sarimah telah membantu munirah menjaga anaknya Adam..sarimah menjaga adam seperti anknya sndri..tapi yang cik still xpuas hati ni..sape sangka dalam diam2 sarimah ni mengkhianati kakanya munirah dengan menjalin hubungan terlarang dengan suami munirah sendrir aka abg iparnya iaitu si zain..yg paling sedihnya sehinggalah si munirah ni dicerai dan kehilangan hak penjagaan Adam kerana c zain n c sarimah ni telah menabur fitnah mengatakan yg buruk2 perihal Munirah kepada ibu kandung dan adik munirah yg lain..sehinggalah ye dihalau oleh family sendri..
cube korang rasai perasaan Munirah..cik still tgk mmg xmampu nk than air mata diam2 ngalir..ngeh3..
feelinggg beb!!

rase2 korang yg xtgk cite ni an??
 si munirah ni maafkan x si sarimah ni??
selepas ape yg si sarimah ni dah wat kat dy..
bleh bygkn x??perasaan si munirah ni
yang terlalu rindukan ank kandungnya ADAM!!

korang nk tahu pe kesudahan cite ni??
haishhh sabar2..
si munirah ni sudi bjumpa ng adiknya...
but otw nk g visit adik ye 2..dy kemalangan au..but adiknya si sarimah ni alami satu ilusi..
yg baginnya si munirah ni dtg menemuinya n memaafkan dy..n munirah ada memberitahu sarimah..
yang dia terlalu rindukan anknya adam..but si sarimah ni lom tahu ag yg kakaknya telah meninggal dunia..

so ada korang terpk apa yg berlaku kat X-husband si munirah ni??
menyesal or x dy xsempat nak mohon maaf kat si munirah ni??
si mak si munirah plak??
ape yg dy rasa bila tahu kejadian sebenar anak kandungnya 
menipunya....
okeh meh cne aku citekan 1 per 1..
wan maimunah ni maknye si munirah n sarimah au..
ase sedey sgt kna tipu oleh sarimah n zain yg kata mrk..
si munirah ni lah jahat serba serbi bg menutup kegiatan sumbang mahram dorang..
bile dpt tahu si munirah ni meninggal kemalangan jln raya..
dy xpat terima...
c zain pula hanya mendiamkan diri shj..
dorang reramai g kat sarimah n cuba nak beritahu 
hal sebnar tntg keaadaan kakaknya yg telah meninggal dunia..
dy xpat trima..dy cuba bgtau yg kakaknya ada dtg berjumpanya td..

selepas 2..dorang kebumikan jenazah SI MUNIRAH ni..
di kubur anknya adam ada bertanya..
siapa perempuan yg mati ni??
nape semua org sedey sal ye??
wessss cik still sebak da dengar g2..
c zain ni berjanji ngan anaknya ye akan cite sglnya kat anaknya t..

akhir kalam..
cube korang pk n selami..
perasaan si munirah xpat jumpa anaknya...
perasaan si munirah yg dikhianati adik kandungnya sendri..
perasaan si munirah yg suami yg tersayang curang akan dirinya..
law cik still jadi munirah..
cik still xmampu nak menjadi spt munirah
yang mampu memaafkan semua org yang mengkhianatinya...
cam tu la cite nyeee....

adiosss:-)

pelakon:
MUNIRAH: ELLY MAZLIN
SARIMAH: ZARINA ZAINORDIN
ZAIN: RIEZMAN KHUZAIMI
IBU MUNIRAH N SARIMAH: WAN MAIMUNAH

zarina aka sarimah


Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~PeReMPuaN Di HuJunG RaMaDaN~~ www.tips-fb.com

Friday, 12 August 2011

GA : Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

Views
nk join klik SINI~~

hohoho..still in de house..
mlm ni nk join GA ag..
cik fai yg cntekkk..
cik still nk wet raya au...

cik still tag 3 orang:

tarikh tutup 21 ogos 2011!!
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - GA : Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim www.tips-fb.com

~~Jom Join BLOGLIST Myra~~

Views
join klik SINI
holaaaa...
asssalamualaikum...still alive in de house..
cik still blogwalking pas berbuka td..
terjumpe blog cute ni..
nk terjah??jom TERJAH

cik myra ni wat segmen au..
nk join klik SINI!!

so dah terjumpe ni pesalahnye..
cik still join
dapat juga berkenal kenalan an2..
hik2..

so adiossss:-)
selamat berpuasa cik MYRA..
Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~Jom Join BLOGLIST Myra~~ www.tips-fb.com

~~GA | Kad raya dari Solicious StoriNori ~~

Views
ohoiiii....still alive in de house~~
ci still awu pas bersahur..jlan2 jumpe..
blog si cantik manis berbaju biru..hik2..
jom TERJAH..

nk tahu pe menarik cne..
cik doodle biru ni wat GA laaa...
ye nk bg kat raya cantik2..
cik still da usha daa...


law korang nak juga...
klik SINI mcm cik still buat...
cik still dah lma xdpt kad raya by pos..
huhuhuhu...sedey kan ayat an2..
so cik Solicious StoriNori
cik still nak gakkkk kad raye!!
nk gak...ngeee..
law xbg nk lompat2 tnpa henti..(eee xbuat eh g2)ngeee..

so 2 je la...selamat berpuasa untuk semua..
selamat hari raya:-)

adiossss:-)

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~GA | Kad raya dari Solicious StoriNori ~~ www.tips-fb.com

~~segmen cik ana nak kad raya~~

Views

ohoiiiii orang kampung sume!!!
cik stilll nak kad raya dari CIK ANA!!!
sape2 nk klik SEGMEN!!

cik ana...ooo..cik ana..
baca la ngan lemah longlai pantun cik still ni..
ohoiiii...
hayatilah!!(ngeee mcm la power sgt..haha)

Lapar puasa terketar-ketar
Bila berbuka lega rasanya
Kad raya tak sempat nak hantar
Kiriman blog pun dah kira grand lah ye..!

Lemah lembut tuan puteri
Berkain cindai cantik dipandang
Meriah menyambut Aidilfitri
Sahabat handai datang bertandang..

Tanpa mengira miskin kaya
Pangkat kedudukan hamba shaya
Sama-sama menyambut raya
Maaf-maafan dihari bahagia 


Cik Still menyusun kata
Tutur peri yang aulia
Maaf-bermaafan sesama kita
Di Aidilfitri yang mulia 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

2 je lah dari cik still...ngeee:-)

korang2!! segmen ni smpai esok petang je au..
so cepat2 laaa..
adiosss:-)


Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~segmen cik ana nak kad raya~~ www.tips-fb.com

Thursday, 11 August 2011

~~BeRaNeKa NaMa & RaGaM~~JoM uSHa!!

Views
assalamualaikum..
still alive in de house..
mlm yg sepi lgi sepi ni..nak kongsi nama kuih tradisional kte..
jom usha!!
kekalar pon ada bila pk2 alek..
fuhhhh!!!



Kuih paling gangster= Lompat Tikam

Kuih paling sexy= Puteri Mandi

Kuih paling keji= Taik Itik

Kuih bajet cute= Cek Mek Molek

Kuih untuk awet muda= Seri Muka

Kuih paling alim= Kuih Ketayap

Kuih penyakit lelaki kronik= Batang Buruk

Kuih suka pukul= Kuih Lompang

Kuih dalam zoo= Badak Berendam

Kuih untuk Sam Polis Trafik= Kuih Sampreeeeettttt

Kuih yg bangun sendiri= Kuih Bangkit

Kuih org x mandi= Kuih Bau-lu

Kuih paling tenteram= Kuih Makmur

Kuih paling lembap= Kuih Siput


ane satu pilihan kuih korang sume suke mam:-)
jom servey!!heee

adiosssss:-)

Read more: http://nurizspace.com/2010/05/cara-letak-iklan-nuffnang-di-setiap-post.html#ixzz1O0t1b8Ft
READ MORE - ~~BeRaNeKa NaMa & RaGaM~~JoM uSHa!! www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...